Facebook Twitter
Woongroep Salland
Hoekman Verf en Wand


Bij Hoekman Verf & Wand slaag je altijd!

Hoekman Verf & Wand is de speciaalzaak van Raalte op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en vloeren. Bent u dus van plan om uw woning binnen of buiten een opknapbeurt te geven, dan moet u zeker eens bij Hoekman Verf & Wand gaan kijken.


Verf voor elke klus

Verf is al heel wat jaren het specialisme van Hoekman Verf & Wand. Zij bieden u dan ook het grootste assortiment verf en verfproducten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. U vindt bij hen alle bekende merken zoals Sikkens, Sigma, Boonstoppel, Histor en Rambo. Maar ook het Verf & Wand huismerk, verf van een goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.


Alles om het nog mooier te maken

Naast verf vindt u bij Hoekman Verf & Wand een zeer uitgebreide behangcollectie van alle toonaangevende merken. Voor elke interieurstijl is er een enorme keuze. Raamdecoratie is naast gordijnen een verzamelnaam voor alles wat u in of voor het raam hangt. Hieronder verstaan we jaloezieën, vouw- en rolgordijnen, lamellen, plissé- en paneelgordijnen. Dankzij de steeds groter wordende keus in materialen, uitvoeringen en kleuren is raamdecoratie naast functioneel, ook een sieraad voor uw raam. En omdat Hoekman Verf & Wand een totaaloplossing biedt voor in- en exterieur vindt u bij hen ook een ruime collectie gordijnstoffen.


Vakkundig advies bij Hoekman Verf & Wand

Met zoveel keuzemogelijkheden is goed advies onontbeerlijk. Bij Hoekman Verf & Wand is het geven van advies aan de klant vanzelfsprekend. Als speciaalzaak onderscheiden wij ons door onze klanten altijd te voorzien van passend advies. Met het adviseren bij de kleurkeuze tot het adviseren van welke materialen het beste gebruikt kunnen worden.

Kijk ook eens op onze internetpagina.

 

Hoekman Verf en Wand
Munstersestraat 4
8102 CB Raalte (Toon op kaart)

0572-351575

info@hoekmanverfenwand.nl
http://hoekmanverfenwand.nl