Facebook Twitter
Woongroep Salland
Joop Elders

 
Zien is ontdekken

Op ruim 1200 m² bieden wij u een ruime keuze aan complete badkamers, sanitair, tegels, plafonds, sauna's, infrarood cabines, buitenspa's, radiatoren, enz..
Of u de badkamer volledig wilt laten plaatsen of zelf de montage voor uw rekening wilt nemen, bij ons bent u aan het juiste adres.
Wij plaatsen met onze monteurs/tegelzetters/plafondbouwers uw complete badkamer. Dus ook het tegelwerk en alle denkbare bouwkundige werkzaamheden. 1 aanspreekpunt, 1 afgesproken prijs, duidelijkheid!

Ook voor het betegelen van uw woonkamervloer bent u bij ons aan het juiste adres (indien gewenst uiteraard incl. vloerverwarming). Kom en laat u verrassen door het enorme aanbod.

Uw badkamer is  de plek waar u zich ontspant, geniet en tot u zelf komt. Stijl, materiaal, vorm en ontwerp bepalen de sfeer. Met Joop Elders Sanitair creëert u een badkamer, afgestemd op uw persoonlijke leefstijl en budget. Ervaar wat u prettig vindt en wat comfort voor u betekent.


Daadwerkelijk zelf ervaren

U kunt de, wastafels, badmeubelen enz. zelf in alle rust komen bekijken.
Ook kunt u op afspraak het genot  van een whirlpool, stoom-/douchecabine, regen- en zijdouche, Schotse douche, buiten spa, Infraroodcabine en turks-stoombad in onze afsluitbare testruimte (50 m²) ervaren.
Uw wensen en vorm van de ruimte smelten wij samen tot een doordacht ontwerp. Aan de hand van een 3D-presentatie ziet u hoe uw badkamer er uit komt te zien. Het voordeel is dat wij uw badkamer ook compleet installeren. Bij Joop Elders Sanitair hebben we alles onder 1 dak!
Kortom, een toilet, badmeubel, opbergruimte, douche of ligbad? Een regendouche, mist- of massagesysteem? Onze adviseurs denken met u mee tot in detail, zodat het gebruik van uw badkamer een praktische en ontspannende beleving wordt.

Een bijzondere wens?   Wij maken het voor u!

Nieuws

01 Sep 2014 | Categorie: JoopElders

Een nieuwe badkamer is een aankoop voor jaren. Daarom is het zo belangrijk dat de keuzes die gemaakt worden weloverwogen zijn.

In onze...

25 Aug 2014 | Categorie: JoopElders

We weten allemaal dat we ernaar streven om zolang mogelijk zelfstandig te wonen. En dan komt het ter sprake dat het huis aangepast moet worden...