Facebook Twitter
Woongroep Salland

Uw badkamer; de plaats om even tot rust te komen

01 Sep 2014 | Categorie: JoopElders

Een nieuwe badkamer is een aankoop voor jaren. Daarom is het zo belangrijk dat de keuzes die gemaakt worden weloverwogen zijn.

In onze de badkamershowroom van 1000m2 in Raalte presenteren wij u graag alle mogelijkheden voor uw badkamerontwerp. Daarnaast verzorgen de specialisten van Joop Elders Sanitair de complete renovatie en installatie van badkamer en toilet, van demontage tot oplevering. Het enige wat u nog echt zelf moet doen is de kraan aan zetten... Dat is het grote voordeel van Joop Elders Sanitair: u heeft zelf totaal geen omkijken naar de badkamermontage van wat gegarandeerd één van de meest favoriete ruimte in uw huis zal worden. 
 

Uw unieke badkamerontwerp

Op onze site kunt u zelf al even aan de slag met het ontwerpen van uw badkamer. Maar het badkamerontwerp dat past bij uw gezin, smaak en budget vereist meer dan een badkamertekenprogramma. Een goed badkamerontwerp vereist ruimtelijk inzicht en ervaring wat wel en niet mogelijk is. Door deze kennis te combineren met uw wensen ontstaat een unieke badkamer. En dat is waar we elke dag mee bezig zijn in ons bedrijf in Raalte. 

Elders sanitair in Raalte staat voor mooie badkamers. Precies op maat gemaakt, passend bij uw wensen, budget en gezinssituatie. Het brede sanitair-assortiment is verrassend te noemen. Bij Joop Elders vindt u geen standaardproducten, maar een unieke en onderscheidende collectie van diverse toonaangevende merken. Onderscheidend en afgestemd op uw budget en leefstijl. De hoge eisen die wij stellen aan het assortiment, de showroom, het advies en de ontwerpen van uw droombadkamer herkent u ook aan onze service en installatie. Elk onderdeel in het realiseren van uw badkamer of toilet verdient bij ons alle aandacht. Zodat we zeker weten dat we een topproduct leveren!
 

Breed assortiment badkamerproducten

Onze grote showroom biedt ruimte voor heel veel merken. Natuurlijk werken we met de allerbeste A-merken op het gebied van sanitair. Denk aan GroheHansgroheSphinx, Thebalux en Sealskin. Allemaal merken die dezelfde kwaliteit garanderen als wij, Elders Sanitair en Tegels in Overijssel. Naast dit brede merkenpakket werken we ook met het Baden+ huismerk. Een assortiment met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Baden+ is exclusief verkrijgbaar bij de Baden+ winkels, waar Joop Elders Sanitair één van is.

Van inloopdouche tot luxe ligbad, van badkamermeubel tot moderne kraan, van randloos toilet tot douche wc.
 

U kunt voor alle badkamerproducten bij ons terecht.